Kuinka pelata videoslottipelejä

Video SlotsKolikkopelien pelaamisen aloittaminen on periaatteessa hyvin yksinkertaista: klikkaa vain spin-nappulaa, rullat pyörivät ja ohjelma kertoo voititko, vai onko aika klikata nappulaa uudelleen. Tämä itsessään voi olla hyvinkin viihdyttävää, mutta jotta verkon hedelmäpeleistä saisi enemmän irti, on hyvä tutustua muutamaan perusasiaan.Slotteja voi pelata monella online-kasinolla, joista useimmat tarjoavat ilmaispelejä. Ennen kuin alkaa pelata oikealla rahalla, kannattaakin harjoitella pelaamista näillä ilmaispeleillä. On hyvä myös budjetoida erikseen pelaamiseen käytettävä raha, jotta pystyy helpommin hallitsemaan pelikassaa.

Vanha kunnon hedelmäpeli mallina

Jos on aiemmin pelannut hedelmäpelejä niin tietää, että niissä yleensä pyörii kolme rullaa ja päämääränä on saada samoja symboleja keskimmäiselle riville. Videokolikkopelit poikkeavat näistä siten, että rullien määrä vaihtelee eikä voittorivin ei tarvitse ilmestyä keskiriville, vaan se voi ilmestyä minne tahansa, kulkea vinoittain tai mennä siksakkia. Pelaajan ei kuitenkaan tarvitse stressata lopputuloksesta, vaan peli itse aina kertoo, yleensä fanfaarien säestämänä, tuliko voittoa vai ei.Näitä ruudun poikki risteileviä voittorivejä kutsutaan voittolinjoiksi. Jos pelissä on esimerkiksi 20 voittolinjaa, on pelaajalla toisin sanoen 20 mahdollisuutta voittaa yhdellä pyöräytyksellä, jos kaikki voittolinjat on aktivoitu. Pelattavien voittolinjojen lukumäärän voi itse määrätä tai niiden määrä voi olla kiinteä. Peli-ikkunan reunalta voi löytää napit, joista voi säätää panoksen suuruuden. Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin erilaisia kolikkopelejäkin.

Bonuksia ja lisäkierroksia

Sloteissa esiintyy erilaisia rullilla pyöriviä symboleja, jotka ovat usein pelin teeman mukaisia. Lisäksi pelistä kuin pelistä löytyvät wild- ja scatter-merkit. Wild-merkillä, joka korvaa alleen kiekon muut merkit, ei ole mitään standardiulkonäköä, sillä ne yleensä vaihtelevat pelin teeman mukaisesti. Ainut symboli, jota wild ei korvaa, on scatter.Scatter-merkit suovat pelaajalle hienoja lisäetuja, niillä voi saada esimerkiksi ilmaista pelirahaa, vapaa pyöräytyksiä tai käynnistää bonuspelin. Scatterin ei aina tarvitse edes olla voittolinjalla, mikä lisää pelaajan voittomahdollisuuksia kutkuttavasti.